Donează Sânge, Salvează Vieți!

În 14 iunie Rotaract T.E.A.M. Baia Mare a lansat campania „Donează Sânge, Salvează Vieți!” 2018. Anul acesta au decis s-o facă diferit:

1. În fiecare lună, până la finalul anului 2018, se vor premia donatorii de sânge, în urma unei tombole. Premiul cel mare pentru luna iunie este un bilet la festivalul Untold.

2. Se va realiza un website pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș.

3. Campania va fi derulată pe parcursul a 7 luni de zile. până la finalul anului 2018.

4. Prin parteneriate cu principalii angajatori din județul Maramureș, fie din mediul privat, fie din instituțiile publice, se vor încuraja angajații să doneze.

5. Se vor încuraja și se vor promova evenimentele de colectă mobilă și în alte localități din Maramureș.

6. S-a comandat un agitator de trombocite și o cameră climatică pentru a facilita demersurile în vederea deschiderii unui nou centru de transfuzii în cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare

Dacă ai peste 18 ani, te așteptăm la Centrul de Transfuzie Sanguină (Str. George Coșbuc, nr. 20/A, Baia Mare) unde, în urma donării, participi la o tombolă organizată de Rotaract TEAM Baia Mare. Extragere pentru luna iunie va avea loc de Ziua Donatorul de Sânge, în data de 14 iunie.

Centrul de Transfuzie Sanguină este deschis donatorilor de luni până vineri între orele 7:30 și 11:00. Printr-o singură donare salvezi 3 vieți.

Noi am donat, este rândul tău să îi sprijini pe cei care au nevoie de ajutorul tău!

Evenimentul face parte din programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018 – 2019.