Teatru forum

Fundația de Voluntari Somaschi organizează în data de 12 august 2018 un eveniment mult așteptat de către tinerii băimăreni, mai exact Teatru forum, la care vor participa voluntari români, rromi, refugiați/migranți, străini din Baia Mare, români ce au fost imigranți sau lucrează în afara țării.

Vezi detalii

Un dar pentru suflet

Proiectul educațional muzical – coregrafic „Un dar pentru suflet” oferă un spectacol caritabil și o expoziție de obiecte confecționate pentru copiii nevoiași din cadrul Asociației Femeilor Ortodoxe din Maramureș „Mironosițele Femei” Baia Mare.

Vezi detalii

Tabere pentru viitorul meu

Fundația de Voluntari  Somaschi organizează tabere de zi și tabere complete pentru tineri din categorii dezavantajate, cu scopul de a forma deprinderi de viață, educație civică, socializare, educație pentru muncă, dezvoltare personală.

Vezi detalii

I care & share

Fundația Sacro Cuore organizează în perioada iunie – iulie 2018 o tabără socială cu durata de trei săptămâni (de luni până vineri, între orele 9.00-16.00) pentru copii proveniți din familii de etnie rromă și/sau copii aparținând grupurilor vulnerabile (familii monoparentale, familii aflate în dificultăți socio-economice, copii aflați în situații de risc, copii proveniți din sistemul de protecție socială, etc.).

Vezi detalii

ATAC – Acțiunea Tinerilor Ajută Comunitatea

ATAC – Acțiunea Tinerilor Ajută Comunitatea este un proiect organizat de Fundația de Voluntari Somaschi și constă în organizarea de training-uri pentru tineri din comunități dezavantajate, animații sociale în comunități dezavantajate și integrarea tinerilor din aceste comunități prin participare la alte evenimente din cadrul programului Baia Mare – Capitala Tineretului din România.

Vezi detalii

Connecting for Inclusion

Proiectul constă în organizarea mai multor activități și evenimente cu tematici precum: voluntariat, integrare, refugiați, migranți, persoane dezavantajate.

Vezi detalii