#

Lucrator de tineret – curs acreditat ANC

  • Start: September 17, 2018 9:00 am
  • End: September 24, 2018 7:00 pm

Vrei să înveți o meserie nouă care îți provoacă creativitatea și te dezvoltă constant? Te pasionează educația de calitate și vrei să contribui la crearea unei comunități așa cum ți-o dorești?

Dacă ai răspuns cu da, te invităm la cursul gratuit de Lucrător de Tineret – acreditat ANC, care este construit pentru a profesionaliza activitatea persoanelor care lucrează cu tinerii, pentru a ridica standardele procesului de învățare non-formală.

”Meseria de lucrător de tineret este o meserie care te provoacă să te dezvolți permanent. Dacă vrei ca în fiecare zi din viața ta să ieși din rutină și să înveți ceva nou, fă-te lucrător de tineret!” – ne spune Diana Sabo, lucrător de tineret, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Cursul de perfecționare pentru ocupația de Lucrător de tineret (cod COR 341205) oferă următoarele competențe:
1. Sprijinirea procesului de învățare informală a tinerilor,
2. Proiectarea planului de dezvoltare personală și profesională,
3. Dezvoltarea cooperării în comunitate
4. lnformarea beneficiarilor.

Care sunt condițiile de participare, te întrebi probabil. Iată:
*vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani
*diplomă de bacalaureat
*domiciliul în județul Maramureş
*completarea formularului pe care îl găsești aici: https://goo.gl/forms/xe7ki5PpS4ETivHo2 (până la 15.09.2018, ora 12:00)
* disponibilitatea de a participa pe toată durata desfășurării cursului (de la 9:00 la 19:00, cu pauze de cafea și pauză masă) – cu posibilitatea de a stabili modificări de program de comun acord cu formatorul și participanții.
*dorința de a face voluntariat la Centrul de Tineret și/sau în programul Baia Mare – Capitala Tineretului din România, organizând și facilitând activități pentru tineri, după terminarea cursului.

Ce oferim noi:
*acoperim costurile de training și examinare
*dăm noi cafeaua în pauze
*20 locuri pentru 20 de viitori lucrători de tineret
*și…o experiență de învățare cum, foarte posibil, nu ai mai întâlnit.

Cursul face parte din proiectul ,,Lucrătorul de tineret – un sprijin în dezvoltarea comunității”, organizat de către Asociația DEIS ca parte a programului Baia Mare – Capitala Tineretului din România, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Sharing:
pin Asociatia DEIS 7A Culturii, 430316 Baia Mare,