Rivulus International Dance Festival

Putem spune cu certitudine că problema cotidiană numărul 1 este timpul, și de aceea mulți oameni nu reușesc să ajungă într-o sală de dans pentru a învăța stilul de dans preferat sau pur și simplu pentru a se deconecta de la stresul de zi cu zi, relaxându-se într-un alt mod.

Echipa Rivulus Dance Baia Mare vine cu o idee inedită pentru toți iubitorii de frumos, idee ce dorește să ofere prin arta dansului momente unice tuturor celor prezenți la acest eveniment, urmărind ca o dată pe an timpul să nu mai reprezinte o problemă pentru nimeni, iar băimărenii să poată privi, învăța și exersa stilul de dans preferat.

Ideea acestui Festival de dans în stradă – RIDF a apărut cu aproximativ 2 ani în urmă, idee născută din dorința Coregrafului Ioana Răduț de a aduce ceva nou în materie de artă și dans. Acest concept unic în țară, își propune să aducă în stradă, cât mai aproape de întreaga comunitate băimăreană, o gamă largă de stiluri de dans.
Festivalul de dans în stradă RIDF se află la prima ediție și se va ține pe 2 zile, unde buna dispoziție va fi la ea acasă.

Participanții se vor putea bucura de o paradă a dansatorilor mai multor Școli de dans băimărene, din țară și din străinătate, de asemenea vă vom pune la dispoziție foarte multe show-uri pe scenă și vă vom oferi o mulțime de workshop-uri gratuite ca să puteți învăța stilul de dans preferat.

Și nu în ultimul rând, pentru că dansul înseamnă interacțiune și bucurie, vă oferim ocazia și plăcerea de a dansa alături de cei pe care i-ați admirat în cadrul festivalului la o petrecere de excepție în aer liber. 

Perioada: august 2018