Ducem muzica în stradă

Hey! Ești tânăr? Cânți vocal, la chitară, la bass, percuție sau orice alt instrument? Atunci, citește mai departe…
În perioada 30 august – 3 septembrie vrem să ducem muzica în stradă împreună cu tine.
Pe care străzi? Pe cele din Baia Mare, dar nu-ți face griji dacă ești din alt oraș. Îți asigurăm noi cazarea și cafeaua de dimineață.
De ce să vii să duci muzica în stradă la noi în oraș? Hai să-ți dăm câteva motive:
1. Vei cânta
2. Vei învăța mai multe despre munca în… trupă
3. Vei primi sfaturi muzicale de la artiști de pe la noi din oraș
4. Ne vei ajuta pe noi să aflăm mai multe despre tinerii muziceni și ce aveți voi nevoie (aici e o poveste mai lungă despre strategii de tineret și Baia Mare – Capitala Tineretului din România, îți povestim când vii dacă vrei)

Noi ne ocupăm de cazare, cafeaua de dimineață și să ai o experiență cât mai faină. Tu trebuie doar să completezi acest formular până în 23 AUGUST la ora 23.59 https://docs.google.com/forms/d/1pzBUQrY-wmNk22NgCf0nHPB_xnaMHFFSgyTYK_ZCgWA/edit, iar dacă ești acceptat să îți plătești transportul până aici și să-ți pui cu tine bani de mâncare.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta pe pagina noastră de Facebook Asociatia DEIS

„Ducem muzica în stradă” se află la a IV-a ediție și este organizat de Asociația DEIS în parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures și Centrul de Tineret Baia Mare Anul acesta face parte din calendarul oficial al programului Baia Mare – Capitala Tineretului din Romania, iar evenimentele vor fi organizate în cadrul proiectului „Baia Mare by Night” al DJST Maramureș