Curs Acreditat de Formator

Ocupația de Formator presupune specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează și revizuiește activități teoretice / practice și / sau programe de formare și dezvoltare a competențelor profesionale, derulate în instituții specializate sau la locul de muncă.

View Details

Face to face… de-conectare pentru re-conectare

Proiect de educație non-formală tip Youth Talks ce vede implicați un număr de aproximativ 70 adolescenți și care constă în organizarea unei serii de cinci întâlniri pentru adolescenți și tineri pe diferite teme de interes al tinerilor.

View Details

Conferința ROTA LEAN

Conferința Rota Lean oferă cadrul potrivit dezvoltării, atât a comunității cât și a membrilor clubului. Prin intermediul informațiilor transmise vom contribui la formarea liderilor „de mâine”, la lărgirea orizonturilor profesionale și la stabilirea de noi legături.

View Details

Balul Maturității

Balul Maturității este un eveniment băimărean monden, în cadrul căruia tinerii participanți la proiectul european ,,Educație prin dans și bune maniere”, au ocazia să-și etaleze în fața publicului băimărean cunoștințele dobândite pe parcursul celor 3 luni de cu

View Details

Din mediul academic în mediul privat

Proiectul reprezintă o întâlnire de informare, conștientizare și responsabilizare a studenților și tinerilor, a mediului privat și a autorităților publice în scopul creșterii conectivității între aceștia.

View Details