Ziua Picnicului

Ziua Picnicului reprezintă o activitate prin care dorim să readucem băimărenilor simplitatea de odinioară când o pătură, un sandwish și apa erau suficiente pentru a petrece o duminică împreună cu familia, bucurându-se de soare, natură și de cei dragi.

View Details

Seara de dans

Seara de dans va avea loc în data de 10 august 2018 și reprezintă o zi în care tinerii din cadrul Asociației Esperando, împreună cu alți tinerii din Baia Mare socializează și dansează împreună de Ziua Tineretului.

View Details

Gala Voluntarilor Maramureșeni, ediția a VIII-a

Gala Voluntarilor Maramureșeni este un proiect propriu al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, care își propune să premieze și să aducă recunoaștere publică voluntarilor și organizațiilor neguvernamentaledin județul Maramureș.

View Details

ONGFest

Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România, ONGFest, este cel mai de anvergură eveniment al sectorului neguvernamental din România, un promotor al participării publice, al comportamentului filantropic și voluntar, dar și o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenția cetățenilor și a publicului larg.

View Details

Conferință motivațională

Proiectul “Conferință Motivațională” are ca scop creșterea gradului de pregătire a tinerilor prin participarea la conferințe, în vederea integrării în viața socială, își propune să creeze un context în care tinerii cu vârste cuprinse între 18-35 de ani să beneficieze de o informare eficientă cu privire la importanța spiritului civic, cât și să urmărească poveștile de succes ale speakerilor.

View Details

Youth Parliament

Youth Parliament  este un concept de simulare a parlamentului patentat de către rețeaua internațională YMCA, care va fi adaptat contextului local băimărean și înlocuit cu o simulare a consiliului local.

View Details

Youth Talks, Ediția a II-a

Un număr de minim 5 oameni de succes din diferite domenii (artă, cinematografie, afaceri, sănătate, educație etc) născuți în Baia Mare vor lua rolul cărților și își vor spune povestea fiecare câte unui grup de până la 50 de tineri.

View Details