#

Self management – challenge accepted?

  • Start: April 5, 2019 3:00 pm
  • End: April 6, 2019 11:00 am

Pentru rezervarea unui loc la eveniment te rugăm să ne dai câteva informaţii despre tine: https://docs.google.com/forms/d/1wqrpSVQFmBEumjYa8weBsjhJ_J4hTADLAQZiH6Le6U4
__________
La acest eveniment se percepe o donaţie fixă de 50 lei, dar dacă mai aduci un prieten sau doi, vei primi o reducere. 😉
Cei mai mulți dintre noi răspundem taskurilor și provocarilor crescânde la job muncind mai mult, muncind mai intens, alocând ore „mai lungi” pentru asta și continuând să lucrăm și peste program, de acasă sau de ce nu și în concediu uneori. Și chiar dacă poate nu lucrăm efectiv, ne gândim, ne stresăm sau ne preocupăm de multe ori despre o decizie sau alta, despre proiectul cel nou sau despre managerul care tot vrea lucruri de la noi.

Toate acestea au asupra noastră, în mod inevitabil, un impact fizic, mental și emoțional. Acest lucru duce însă, culmea sau mai degrabă nu, la scăderea nivelului de implicare, la creșterea nivelului de distragere a atenției, la scăderea rezultatelor profesionale, dar și la creșterea costurilor medicale în rândul angajaților. Costuri care rareori pot fi acoperite, compensate și rezolvate doar prin bani.

Problema principală cu orele de lucru mai lungi este că timpul este o resursă finită. Energia însă, este o altă poveste.

Pentru a-și re-capacita eficient oamenii, organizațiile trebuie să-și schimbe acțiunile dinspre a le cere mai multe și mai mult înspre a investi mai mult în ei, astfel încât să-i motiveze și, de ce nu, inspire să aducă mai mult efort, resurse și energie la muncă în fiecare zi.

Pentru a se re-încărca bateriile oamenii trebuie să-și conștientizeze, înțeleagă și aleagă înțelept costurile comportamentelor care le diminuează energia, iar apoi să-și asume responsabilitatea de a le schimba, indiferent de obișnuințele, presupozițiile sau confortul aparent cu care se confruntă.

Vă invităm la un workshop în care vom aborda ~time managementul~ ca pe o consecință ce urmează doar, firesc, alegerilor și pozițiilor noastre pe care le adoptăm în fiecare zi. Dragos-Cristian Finaru vine tocmai din Bacău pentru facilitatarea acestui workshop, iar despre el vă povestim în curând mai multe. 🙂

Sharing:
Team for Youth Association,